Vastgoedfotografie

Je kunt maar één keer een eerste indruk achterlaten, ook online.

Op deze pagina vind je alles met betrekking tot vastgoedfotografie. Met regelmaat zullen wij nieuwe informatieve en educatieve content schrijven, met als hoofdonderwerp: vastgoedfotografie.

Wij van Zibber weten als geen ander hoe we woningen in beeld moeten brengen. Niet voor niets is Zibber inmiddels een gevestigde naam binnen vastgoedbranche en makelaardij. Vastgoedfotografie kan op een standaard manier, maar om huizen te verkopen is vaak meer dan standaard nodig. Onze jarenlange ervaring gecombineerd met de modernste technieken creëren woning foto's die opvallen in het woningaanbod. Zibber fotografie is een must voor jouw woningpresentatie!

Wij hebben de antwoorden.

Inmiddels is Zibber al negen jaar gespecialiseerd in professionele vastgoedfotografie. Pretenderen dat wij de allerbeste zijn, is te makkelijk, dat kan tenslotte iedereen roepen. Een ding is zeker: je krijgt bij ons hoge kwaliteit waar je portemonnee van gaat glunderen.

Woningfotografie is een van de belangrijkste elementen wanneer het gaat om een woningpresentatie. Maar hoe zorgen wij er nou voor dat jouw woning zo goed mogelijk in beeld wordt gebracht met onze vastgoedfotografie? Klik hieronder voor meer over vastgoedfotografie en antwoorden op de 10 meest gestelde vragen over Zibber fotografie.

 

Lees verder
Weten we zeker dat alles er tiptop uitziet?

De kogel is door de kerk; jouw woning gaat de verkoop in. Het maken van foto’s is een belangrijk onderdeel voor de presentatie van een woning. Wat zijn de do’s & don’ts bij woningfotografie?

Goede woningpresentaties leveren is een vak apart, dus een specialist om hulp vragen is dan ook zeker aan te raden. Inmeten, plattegronden en woningfotografie zijn vaak de belangrijkste aspecten om een woning goed in de markt te zetten. Nu kun je als bewoner natuurlijk ook al het een en ander zelf doen; grondig opruimen door spullen te verkopen, verzamelen of vast in te pakken. Waar je op moet letten lees je hier!

 

Lees verder
Bekijk onze prijslijst.

Een goede woningpresentatie zonder de kosten uit het oog te verliezen. Dat is de basis voor onze duurzame relatie met makelaars. Wij werken zonder contracten en je betaalt uitsluitend bij gebruik. Razendsnel en tegelijkertijd ook heel eenvoudig! Geen minimum afnames en snel van start.

Vraag hier de Zibber prijzen op. Deze prijzen zijn uitsluitend bedoeld voor woningmakelaars & taxateurs, als particulier kun je helaas niet bij Zibber terecht.

 

Vraag prijslijst aan
Onderscheid je aanbod van concurrentie.

Met Zibber vastgoedfotografie blink jij uit in snelheid, kwaliteit én persoonlijke aanpak. Onze fotografie staat bekend om de frisse uitstraling, blauwe lucht en het scherpe uitzicht door de raampartijen. Deze foto’s vallen gegarandeerd op tussen overig aanbod.

Daarnaast staan onze fotografen bekend om hun professionaliteit en betrokkenheid op locatie en maak je een gebruik van een regionaal team. Vraag een gratis adviesgesprek aan en ontdek wat Zibber voor jou kan betekenen.

 

Vraag adviesgesprek aan
Bekijk het vanuit een hoger perspectief

Krijg je al knikkende knieën bij dit kiekje? Wij zoeken het graag hogerop met onze hoogtefotografie. Dit doen we met onze speciale masten, waardoor we een woning en het omliggende perceel prachtig in beeld kunnen krijgen. Hoogtefotografie is de perfecte aanvulling op jouw woningpresentatie!

Wij merken dat hoogtefotografie toch een beetje het ondergeschoven kindje is, binnen de woningfotografie. Niet iedereen ziet de meerwaarde in van exterieur foto’s vanuit een hoger perspectief. Wil jij met eigen ogen zien, wat hoogtefotografie voor tof effect kan hebben? 

 

Bekijk de voorbeelden
Schrijf je mee?

Je kunt maar één keer een eerste indruk achterlaten. Dat geldt ook voor woningen. Wij geloven in liefde op het eerste gezicht! Vandaar dat wij er zijn om samen met jou, jouw woning zo mooi mogelijk te presenteren. Ruimtelijkheid is het toverwoord.

Is opgeruimd ook wel écht opgeruimd? Schoon en opgeruimd zijn relatieve begrippen en daarom is de checklist met ‘tips & tricks voor het beste resultaat’ in het leven geroepen. Welke waardevolle guidelines er in deze checklist staan, vind je hier!

 

Bekijk de checklist
Onze wall of fame!

Iedere dag delen wij bijzondere, mooie, opvallende interieurfoto’s op Instagram. Laat je verrassen door de prachtige woningen die wij dagelijks tegenkomen. Misschien komt jouw woning wel terug op onze tijdlijn! Bekijk ons portfoliomateriaal en laat je inspireren door de diverse interieurstijlen die voorbij komen.

Daarnaast hebben wij iedere maand een Employee takeover. Volg een dag uit het leven van onze medewerkers en bekijk wat zij zoal meemaken in het leven van een Zibberiaan.

 

Volg ons op instagram
De mooiste beelden bij elkaar.

Meer dan 20 pagina’s boordevol inspiratie! Bekijk prachtige voorbeelden van woningfotografie, hoogtefotografie en artist impressions. Laat je inspireren door de mogelijkheden die Zibber kan bieden en vraag vrijblijvend onze brochure aan.

Woningen in beeld brengen kan op een standaard manier, maar om huizen te verkopen is vaak meer dan standaard nodig. Gelukkig hebben wij vakmensen met ruime ervaring, specialistische camera-apparatuur en alle kennis in huis. Donkere foto’s, te weinig groothoek en problemen met tegenlicht behoren vanaf nu tot het verleden. Bekijk alle voorbeelden in ons inspiratieboek!

 

Vraag nu aan
Wat is jouw favoriet?

Optrekjes waarvan je gaat watertanden of waarbij je je afvraagt of de eigenaars in hun vorige leven jonkheer en jonkvrouw zijn geweest. Heel af en toe zitten er bijzondere pareltjes tussen en deze woningen willen wij graag met jullie delen.

Woningen met iets bijzonders. Dit kan van alles zijn; van super modern tot onwijs gedateerd en alles wat daar tussenin zit. Het is voor onze fotografen ook steeds opnieuw een verrassing waar zij terecht komen. Huizen of appartementen die iets extra’s hebben, leggen wij met erg veel plezier vast.

 

Bekijk ze hier
Maak kennis met Robin!

Maak kennis met een van onze Zibberianen op het kantoor in Eindhoven: Robin Hartman. In het interview stellen wij Robin een aantal kritische, maar ook fun-vragen over zichzelf, het werken bij Zibber en hoe hij de functie als Quality Officer bekleedt.

Mijn naam is Robin. Ik kom uit Den Bosch, woon samen met mijn vriendin en ik ben 31 jaar. Op het moment ben ik werkzaam bij Zibber als Quality Officer. Drie jaar geleden begon mijn carrière bij Zibber, als woningfotograaf.

 

Lees hier meer
Het recept voor witte vlokken.

Ondanks dat regen en sneeuw in België meer dan bekend is, zorgt het in de makelaardij en vastgoed branche toch altijd voor extra vragen. Hoe zit het met de buitenfotografie van de woning? Gaat de afspraak met de woningfotograaf wel door bij hevige sneeuwval of een tropische regenbui?

Om onduidelijkheden te voorkomen, willen wij een aantal vragen over neerslag bij buitenfotografie ondervangen. Zodat niemand van een koude kermis thuis hoeft te komen.

 

Lees verder