Woningpresentaties

Haal het beste uit je woning

Op deze pagina vind je alles over woningpresentaties. Met regelmaat zullen we nieuwe informatieve en leerzame content schrijven, met als hoofdonderwerp: woningpresentaties.

Wij van Zibber weten als geen ander hoe we woningen in beeld moeten brengen. Niet voor niets is Zibber inmiddels een gevestigde naam binnen vastgoedbranche en makelaardij. Woningfotografie kan op een standaard manier, maar om huizen te verkopen is vaak meer dan standaard nodig. Onze jarenlange ervaring gecombineerd met de modernste technieken creëren woning foto's die opvallen in het Funda woningaanbod. Zibber fotografie is een must voor je woningpresentatie!

Een makelaar aan het woord

Een exclusieve blik achter de schermen bij NEON Vastgoed. In dit diepte-interview vertelt Joris Kerschot wat de reden is geweest om voor zichzelf te beginnen, welke uitdagingen hij dagelijks heeft en wat ‘’Find your Happiness’’ volgens het NEON Vastgoed-team inhoudt. Lees het gehele interview hier..

Joris Kerschot is oprichter en zaakvoerder van NEON Vastgoed in Brasschaat, België. Na eerst zelfstandig makelaar te zijn geweest binnen een vastgoedkantoor, is Joris sinds 2015 zijn eigen makelaarskantoor begonnen: NEON Vastgoed. Zeggenschap in beleid en richting van het kantoor is de voornaamste reden geweest voor Joris om zijn eigen kantoor op te richten. Dat miste Joris namelijk binnen de organisaties waar hij eerder werkte.

Lees verder
Een kijkje in de toekomst

Artist Impressions zijn onze populaire interieur renderings. De beelden zijn onderscheidend door hun realistische uitstraling en een specifieke styling die men zelf kan uitkiezen. Deze digitale make-overs kunnen worden toegepast op bestaande woningen, maar ook op nieuwbouwprojecten; op basis van een plattegrond.

Op basis van professionele woning foto’s of plattegronden bouwen onze specialisten een 3D model en verzorgen de inrichting en styling hiervan. Er kan tussen drie hedendaagse stijlen worden gekozen, welke we hieronder uitvoerig zullen bespreken. Het eindresultaat is verbluffend en verfrissend.

Lees verder
Ga voor het totaalplaatje

Een woningpresentatie, wat wil dat nou eigenlijk zeggen? Het is een overkoepelende term die in de makelaardij gebruikt wordt om verschillende mediaproducten te bundelen en vermarkten. Waarom zou je een woningpresentatie uitbesteden? Wat zijn de voordelen daarvan?

In dit blogartikel lees je meer over de voordelen die het uitbesteden van een woningpresentatie met zich meebrengen en hoe Zibber haar klanten volledig wil ontzorgen.

Lees verder