Woningpresentaties

Haal het beste uit je woning

Op deze pagina vind je alles over woningpresentaties. Met regelmaat zullen we nieuwe informatieve en leerzame content schrijven, met als hoofdonderwerp: woningpresentaties.

Wij van Zibber weten als geen ander hoe we woningen in beeld moeten brengen. Niet voor niets is Zibber inmiddels een gevestigde naam binnen vastgoedbranche en makelaardij. Woningfotografie kan op een standaard manier, maar om huizen te verkopen is vaak meer dan standaard nodig. Onze jarenlange ervaring gecombineerd met de modernste technieken creëren woning foto's die opvallen in het Funda woningaanbod. Zibber fotografie is een must voor je woningpresentatie!

Een makelaar aan het woord

Een exclusieve blik achter de schermen bij VDH Wonen. In dit diepte-interview vertellen Julian van der Heijden en mede-eigenaar Dennis van der Does wat hun makelaarskantoor onderscheidend maakt, waarom makelaar een van de mooiste beroepen is en hoe zij denken dat de toekomst van de vastgoed en makelaardij eruit gaat zien. Lees het gehele interview hier.

Julian van der Heijden, mede-eigenaar en oprichter van VDH Wonen in hartje Den Bosch, is de makelaardij met de paplepel ingegoten: zijn vader runde een makelaarskantoor in Best waar hij de fijne kneepjes van het vak heeft geleerd. De stap naar Den Bosch was logisch: hier lagen zijn roots, is hij zijn wilde haren - letterlijk - verloren in zijn tienertijd, is hij gesetteld met zijn gezin en voelt deze streek helemaal ‘eigen’.

Lees verder
Een kijkje in de toekomst

Artist Impressions zijn onze populaire interieur renderings. De beelden zijn onderscheidend door hun realistische uitstraling en een specifieke styling die men zelf kan uitkiezen. Deze digitale make-overs kunnen worden toegepast op bestaande woningen, maar ook op nieuwbouwprojecten; op basis van een plattegrond.

Op basis van professionele woning foto’s of plattegronden bouwen onze specialisten een 3D model en verzorgen de inrichting en styling hiervan. Er kan tussen drie hedendaagse stijlen worden gekozen, welke we hieronder uitvoerig zullen bespreken. Het eindresultaat is verbluffend en verfrissend.

Lees verder
Ga voor het totaalplaatje

Een woningpresentatie, wat wil dat nou eigenlijk zeggen? Het is een overkoepelende term die in de makelaardij gebruikt wordt om verschillende mediaproducten te bundelen en vermarkten. Waarom zou je een woningpresentatie uitbesteden? Wat zijn de voordelen daarvan?

In dit blogartikel lees je meer over de voordelen die het uitbesteden van een woningpresentatie met zich meebrengen en hoe Zibber haar klanten volledig wil ontzorgen.

Lees verder